Plinski roštilj PRO500RSIB

PRESTIGE  PRO500 sa dvostrukim poklopcem i stražnjim plamenikoma, ispod i sa strane infracrveni plamenici.

PRESTIGE  PRO500 sa dvostrukim poklopcem i stražnjim plamenikoma, ispod i sa strane infracrveni plamenici. Čuje se pretjerano ali u potpunosti  vrijedno. Ovaj roštilj ima sve što je potrebno i više. Ovaj roštilj je zapravo stroj sa svim standardnim značajkama i više. Standard je super, ali kada su se kod Napoleona zapitali: "Kako možemo napraviti roštilj bolje?" Odgovor je PRO500.
 
Cijela konstrukcija je izrađena od premium nehrđajućeg čelika. Premium postolje sa blokadom kotača, samo-zatvaranje vrata ormara i dva EASY GLIDE™ (mehko zatvaranje) pretinca za pohranjivanje. Dvostruku površinu za kuhanje sa dva  odvojena poklopcima od nehrđajućeg čelika na koncima okruženi sa rubom od lijevanog aluminija te sa dodatcima iz kroma.Oba poklopca su opremljeni sa halogenim lampama (mogućnost noćnog pečenja). SIZZLE ZONE™ dva infracrvena plamenika na dnu (od 0°C - 980°C u 30 sekundi) i mali cjevni plamenik u sredini.
 
Rešetke WAVE™ su izrađene od 9.5 mm nehrđajućeg čelika. Prenosne police za pogrijavanje isto su od  nehrđajućeg čelika. Paljenje  JETFIRE™ olakšava odvjenjo paljenje plamenika od nehrđajućeg čelika, isto tako i infracrveni  SIZZLE ZONE™. Jedan integriran plamenik za drvene čipove. Infracrveni zadnji plamenik pali se elektronskim paljenjem sa dva stupa snage plamenika sa kojim se kontroliraju unutarnji  infracrveni plameni. Također sadrži integriranu led kantu i dasku za rezanje. Night Light™ tipke dočarati fantastičnu atmosferu, a omogućuje pogled iz daljine na kojoj se snagi nalaze plamenici.

 


6 plamenika skupne snage 39,2kW
 
4 plamenika iz nehrđajučeg čelika
 
1 bočni infracrveni plamenik
 
1 stražnji infracrveni plamenik
 
 
Uvjete jamstva možete pronaći OVDJE.

Video prezentacija proizvođača:

https://www.youtube.com/watch?v=zApgTtdaaJo&t=14s

  • Težina:115,00 kg
  • Dimenzija:169cm x 65cm x 132cm (144cm s otvorenim poklopcem)
  • Dimenzije kuhalnih površin:72cm x 46cm Infracrveni plamenik : 47cm x 46cm
  • Garancija:Ograničeno doživotno jamstvo

BUDI OBAVIJEŠTEN O NOVOSTIMA