Plinski roštilj PRO665RSBIPSS

PRESTIGE PRO665 s infracrvenim bočnim plamenikom i infracrvenim stražnjim plamenikom i plamenikom za dimljenje pitamo se što nam još fali.

PRESTIGE  PRO665 s infracrvenim bočnim plamenikom i infracrvenim stražnjim plamenikom i plamenikom za dimljenje pitamo se što nam još fali., ispod i sa strane infracrveni plamenici. Čuje se  pretjerano  ali u potpunosti  vrijedno . Ovaj  roštilj ima sve što je potrebno  i više. Ovaj roštilj je zapravo stroj sa svim standardnim značajkama i više.

Cijela konstrukcija je izrađena od premium nehrđajućeg čelika . Premium postolje sa  blokadom kotača, samo-zatvaranje vrata ormara. Bočni SIZZLE ZONE™  infracrveni plamenik (od 0°C -980°C u 30 sekundi) . Rešetke WAVE™  su izrađene od  9.5 mm nehrđajućeg čelika. Prenosne police za pogrijavanje isto su od  nehrđajućeg čelika.

Paljenje  JETFIRE™ olakšava odvojeno paljenje plamenika od nehrđajućeg čelika, isto tako i infracrveni  SIZZLE ZONE™. Jedan integriran plamenik  za drvene čipove. Infracrveni zadnji  plamenik pali se elektronskim paljenjem  sa  dva stupa snage  plamenika  sa kojim se kontroliraju unutarnji  infracrveni plameni. Također sadrži integriranu led kantu i dasku za rezanje. Night Light™ tipke dočarati fantastičnu atmosferu, a omogućuje pogled iz daljine na kojoj se snagi nalaze plamenici. Vsebuje tudi integrirano  vedro za led in desko za rezanje.

8 plamenika sa ukupnom snagom 31kW

5 plamenika od nehrđajućeg čelika

1 infracrveni bočni plamenik

1 stražnji infracrveni plamenik

1 plamenik za dimljenje

 

Uvjete jamstva možete pronaći OVDJE.

Video prezentacija proizvođača:

https://www.youtube.com/watch?v=zApgTtdaaJo&t=14s

  • Težina:150,00 kg
  • Dimenzija:195cm x 65cm x 130cm (145cm s otvorenim poklopcem)
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna povrsina: 94cm x 46cm Infracrveni bočni plamenik 24cm x 37cm
  • Garancija:Ograničeno doživotno jamstvo

BUDI OBAVIJEŠTEN O NOVOSTIMA