ROŠTILJI NAPOLEON

Sve je počelo 1976. godine, kada je Wolfgang Schroeter pokrenuo mali posao s čelikom, započevši proizvodnju čeličnih rešetka u Barrieu (Ontario, Kanada). U to vrijeme, nitko nije mogao ni zamisliti nevjerojatnu budućnost koja čeka Wolf Steel Ltd. , a zatim Napoleon® Fireplaces i Napoleon® Gourmet Grills.

Budući da je prva peć na drva sišla s proizvodne trake prije više od 40 godina a prvi roštilj prije 30godina, u WolfSteelu su ostali predani prepoznatljivosti i uspješnosti u svemu što rade. Napoleonova predanost proizvodnji kvalitetnih proizvoda u kombinaciji sa iskrenom i pouzdanom uslužnošću postala je uspješan okvir za omogućavanje nastavka brzog rasta tvrtke. Napoleon® je ISO9001 - 2008 registrirana tvrtka

Napoleon® je najveći kanadski privatni proizvođač vrlo kvalitetnih, plinskih roštilja i roštilja na drveni ugljen za gurmane i proizvoda za upotrebu u vanjskom prostoru, kamina na drva i plin (ugrađeni i samostojeći/peći)

TOP ODABIR

RSE525RSIB.jpg

Plinski roštilj Rogue SPECIAL EDITION RSE525RSIB

Rogue odlikuje jedinstvenost, upotrebljivosti i kvaliteta. Konstrukcija iz prašno bojanog čelika.
 
Plinski_zar_Bilex_485.jpg

Ugradbeni plinski roštilj BILEX 485

BILEXLEX485RSIBPSS z zadnjim infra te sa 4 donja plamenika iz nehrđajućeg čelika omogućava praktički skoro sve načine pečenja.
 
PRO22K-LEG.jpg

Roštilj na ugljen PRO22K-LEG

Roštilj se ističe mobilnoču in kvalitetnim materialima (svi vitalni djelovi roštilja so emajlirani).
 
pro285-napoleon-grills.jpg

Prijenosni plinski roštilj PRO285-BK

Napoleon TravelQ™ 285PRO je prijenosni roštilj, koji vam omogućava pečenje gotovo na bilo kojem mijestu što vam omogućavaju ručke za nošenje.
 

BUDI OBAVIJEŠTEN O NOVOSTIMA