Plinski Roštilj Legend LD365SB

Postanite legenda vrtnih zabava i piknika uz sjajni Napoleonov roštilj.

Roštilj. Mit. Napoleon Legend LD365SB. Plinski roštilj u crnoj boji s tri glavna plamenika pogodan je za dugotrajno korištenje.

Konstrukcija je izrađena od prašno bojanog čelika, dok su poklopac i prednja strana od crno emajliranog čelika, a komora za roštilj je izrađena od visokokvalitetnog lijevanog aluminija. Tri glavna plamenika od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete osiguravaju ujednačenu temperaturu. Poklopac roštilja ima integrirani ACCU PROBE™ termometar za precizno praćenje temperature tijekom pečenja. Površina za pečenje je opremljena WAVE™ rešetkama od lijevanog željeza. JET-FIRE ignition™ omogućuje jednostavno, odvojeno paljenje plamenika. Ugradite plinsku bocu sa stražnje strane, što olakšava instalaciju.

Obje bočne police za roštilj prikladne su za spremanje posuđa, pribora ili drugih stvari koje su nam potrebne tijekom pečenja. Na lijevoj polici nalazimo plinski plamenik pogodan za kuhanje kave, povrća i ostalih delicija. Tu je i praktičan otvarač za brzo i jednostavno otvaranje vašeg omiljenog pića.

Novu Legendu odlikuju i veliki vodootporni kotači koji vam omogućuju da bez napora dovedete roštilj preko teškog terena na željeno mjesto.

S posebnim umetkom na drveni ugljen (67732) također možete pretvoriti plinski roštilj u roštilj na drveni ugljen.

3 plamenika sa ukupnom snagom 15 kW

3 plamenika od nehrđajućeg čelika

1 bočni plinski plamenik 3 kW

Uvjete jamstva možete pronaći OVDJE.

  • Težina:48,5 kg
  • Dimenzija:124 cm x 64 cm x 116 cm
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna kuhalna površina: 51 cm x 45 cm; Bočni plamenik: Ø 20 cm
  • Garancija:10 godišnje ograničeno jamstvo

BUDI OBAVIJEŠTEN O NOVOSTIMA