Plinski roštilj Legend LD425SIB

Postanite legenda vrtnih zabava i piknika uz sjajni Napoleonov roštilj.

Roštilj. Mit. Napoleon Legend LD425SIB. Plinski roštilj u crnoj boji s četiri glavna plamenika pogodan je za dugotrajno korištenje.

Konstrukcija je izrađena od prašno bojanog čelika, poklopac i ulazna vrata od crno emajliranog čelika, a komora za roštilj je izrađena od visokokvalitetnog lijevanog aluminija. Četiri glavna plamenika od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete osiguravaju ujednačenu temperaturu. Glavni plamenici su spojeni sa bočnim infracrvenim plamenikom SIZZLE ZONE™. Poklopac roštilja ima integrirani ACCU PROBE™ termometar za precizno praćenje temperature tijekom pečenja. Površina za pečenje je opremljena WAVE™ rešetkama od lijevanog željeza. JET-FIRE ignition™ omogućuje jednostavno, odvojeno paljenje plamenika.

Obje bočne police za roštilj prikladne su za spremanje posuđa, pribora ili drugih stvari koje su nam potrebne tijekom pečenja. Na lijevoj polici nalazimo infracrveni plamenik SIZZLE ZONE™ s rešetkom od lijevanog željeza neće vas ostaviti ravnodušnim. Možete postići 800 °C za samo 30 sekundi. Plamenik je prikladan za pečenje odreska, "doradu" mesa, ali ga možete koristiti i kao klasični plinski plamenik (kuhanje priloga, kave i drugih delicija). Ista polica ima i praktičan otvarač za brzo i jednostavno otvaranje vašeg omiljenog pića. Desna polica je prikladna za odlaganje i može se sklopiti, tako da pruža više prostora kada se roštilj ne koristi.

Novi Legend odlikuju i veliki vodootporni kotači koji vam omogućuju da bez napora dovedete roštilj preko teškog terena na željeno mjesto.

Uz pomoć posebnog umetka za ugljen (67732) možete plinski roštilj pretvoriti u roštilj na ugljen.

5 plamenika ukupne snage 16,6 kW

4 plamenika od nehrđajućeg čelika

1 bočni infracrveni plamenik 3 kW

Uvjete jamstva možete pronaći OVDJE.

  • Težina:54,00 kg
  • Dimenzija:132 cm x 64 cm x 116 cm
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna kuhalna površina: 60 cm x 45 cm; Bočni plamenik: 23 cm x 26 cm
  • Garancija:10 godišnje ograničeno jamstvo

BUDI OBAVIJEŠTEN O NOVOSTIMA