Ugradni plinski roštilj Prestige BIPRO665RB

PRESTIGE BIPRO665 s velikom površinom za pečenje osigurava brzu pripremu hrane za sve goste.

Napoleon PRESIGE BIPRO665 plinski roštilj s kvalitetnim materijalima osigurava da ćete još dugo pripremati vrtne zabave s bogatim gurmanskim sadržajem.

Cijela konstrukcija izrađena od vrhunskog prašno bojanog čelika, poklopac s integriranim ACCU-PROBE™ termometrom za lakše pračenje temperature tijekom pečenja.

Roštilj opremljen je WAVE™ rešetkama od nehrđajućeg čelika debeljine 9,5 mm, uklonljivom policom za grijanje i halogenim svjetlima, što omogućuje pečeneje čak i noću. JET-FIRE™ omogućava jednostavno, odvojeno paljenje plamenika.

Jedinica sastoji se od 5 plamenika izrađenih od visokokvalitenog nehrđajućeg čelika, dodatnog plamenika za dimljenje i stražnjeg plamenika s električkim paljenjem.

Lijeva polica ima bočni SIZZLE ZONE™ infracrveni plamenik, koji postiže temperaturo do 800°C u 30 sekundi, u desnoj polici se nalazi posuda za marinade, led… i daska za rezanje.

NIGHT LIGHT™ gumbovi s različitim bojama i intenzitetama LED osvjetljenja naprave fantastičnu atmosferu i vidljivost na upaljenim plamenicima. Funkcija SafetyGlow™ okreće gumbe u crveno kada je plamenik u upotrebi.

 

Tehnička shema ugradbenog roštilja BIPRO665.

 

Uvjete jamstva možete pronaći OVDJE.

Više informacija i upute o roštilju možete pronaći OVDJE.

Video prezentacija proizvođača:

https://www.youtube.com/watch?v=dywX6m_eRq4

  • Težina:86,2 kg
  • Dimenzija:65 cm x 64 cm (77 cm otvoreni poklopac) x 106 cm
  • Dimenzije kuhalnih površin:94 cm x 49 cm
  • Garancija:15 godišnje ograničeno jamstvo

BUDI OBAVIJEŠTEN O NOVOSTIMA