Plinski roštilj Prestige PRO500RSIB

Uz PRESTIGE PRO500 čete zavoliti roštiljanje.

Napoleon PRESTIGE PRO500 plinski roštilj sjajan je partner s kojim ćete vaš vrt pretvorit u mjesto bogatih gurmanskih vrtnih zabav.

Cijela konstrukcija izrađena od vrhunskog prašno bojanog čelika, postolje s bravom na kotačima, meko zatvaranje vrata ormara. Poklopac s integriranim ACCU-PROBE™ termometrom za lakše pračenje temperature tijekom pečenja.

Roštilj je opremljen WAVE™ rešetkama od nehrđajućeg čelika debeljine 9,5 mm, uklonljivom policom za grijanje i halogenim svjetlima, što omogućuje pečeneje čak i noću. JET-FIRE™ omogućava  jednostavno, odvojeno paljenje plamenika.

Jedinica sastoji se od 4 plamenika izrađenih od visokokvalitenog nehrđajućeg čelika, dodatnog plamenika za dimljenje i stražnjeg plamenika s električkim paljenjem.

Lijeva polica ima bočni SIZZLE ZONE™ infracrveni plamenik, koji postiže temperaturu do 800°C u 30 sekundi. Jedinica je prikladna za pečenje steakova, »završavanje« mesa, ali možete je koristiti kao klasični plinski plamenik (kuhanje priloga, kave i ostalih jela).U desnoj polici se nalazi posuda za marinade, led… i daska za rezanje.

NIGHT LIGHT™ gumbovi s različitim bojama i intenzitetama LED osvjetljenja naprave fantastičnu atmosferu i vidljivost na upaljenim plamenicima (crvena – upaljeni plamenik).

 


6 plamenika skupne snage 39,2kW
 
4 plamenika iz nehrđajučeg čelika
 
1 bočni infracrveni plamenik
 
1 stražnji infracrveni plamenik
 
 
Uvjete jamstva možete pronaći OVDJE.

Više informacija i upute o roštilju možete pronaći OVDJE.

Video prezentacija proizvođača:

https://www.youtube.com/watch?v=zApgTtdaaJo&t=14s

  • Težina:109,00 kg
  • Dimenzija:169 cm x 65 cm x 132 cm (144 cm s otvorenim poklopcem)
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna površina: 71 cm x 46 cm Infracrveni plamenik: 47 cm x 46 cm
  • Garancija:Ograničeno doživotno jamstvo

BUDI OBAVIJEŠTEN O NOVOSTIMA