Plinski roštilj PRESTIGE PRO825RSIB

PRESTIGE PRO825 nudi dvije površine za pečenje s odvojenim poklopcima.

Ovaj roštilj ima sve što vam treba. Napoleon Prestige PRO825 plinski roštilj zapravo je roštilj sa  svim stanardnim značajkama i mnogo više.

Stadnardno je super, ali kod Napoleona su se pitali: »Kako možemo napraviti roštilj još bolji?« Odgovor je PRO825.

Cijela konstrukcija izrađena od vrhunskog prašno bojanog čelika, postolje s bravom na kotačima, meko zatvaranje vrata ormare i dvije ladice s EASY GLIDE™ zatvaranjem.

Dvije odvojene površine za pečenje s dva odvojena poklopca od nehrđajućeg čelika, s integriranim termometrima ACCU-PROBE™.

Obije površine za pečenje opremljene su WAVE™ rešetkama od nehrđajućeg čelika debeljine 9,5 mm, uklonljivim policama za grijanje i halogenim svjetlima, što omogućuje pečeneje čak i noću. JET-FIRE™ omogućava jednostavno, odvojeno paljenje plamenika.

Veća jedinica sastoji se od 5 plamenika izrađenih od visokokvalitenog nehrđajućeg čelika, dodatnog plamenika za dimljenje i stražnjeg plamenika s električkim paljenjem.

Manja jedinica sastoji od dva SIZZLE ZONE™ infracrvenih plamenika, koji postižu temperaturo do 800°C u 30 sekundi. Između ova dva plamenika nalazi se manji plamenik s vlastitim paljenjem i gumbom. Jedinica je prikladna pečenje steakova, »završavanje« mesa, ali možete ga koristiti kao klasični plinski plamenik (kuhanje priloga, kave i ostalih jela).

Lijeva polica ima bočni plamenik snage 5,3 kW koji se sastoji od dvije zone (infracrvene i plinske). Obojestranska rešetka omogučava pripremu hrane u običnoj tavi ili wok tavi, u desnoj polici se nalazi posuda za marinade, led… i daska za rezanje.

NIGHT LIGHT™ gumbovi s različitim bojama i intenzitetama LED osvjetljenja naprave fantastičnu atmosferu i vidljivost na upaljenim plamenicima (crvena – upaljeni plamenik).

10 plamenika sa ukupnom snagom 39,2kW

4 plamenika od nehrđajućeg čelika

2 infracrvena plamenika + 1 plamenik od nehrđajućeg čelika

1 bočni plamenik

1 stražnji infracrveni plamenik

1 plamenik za dimljenje

 

Uvjete jamstva možete pronaći OVDJE.

Više informacija i upute o roštilju možete pronaći OVDJE.

Video prezentacija proizvođača:

https://www.youtube.com/watch?v=zApgTtdaaJo&t=14s

  • Težina:200,00 kg
  • Dimenzija:239cm x 65cm x 131cm (145cm s otvorenim poklopcem)
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna površina: 72cm x 46cm; Infracrveni plamenik: 47cm x 46cm; Bočni plamenik: fi 25 cm
  • Garancija:Ograničeno doživotno jamstvo

BUDI OBAVIJEŠTEN O NOVOSTIMA