UGRADBENI PLINSKI ROŠTILJ BIG32RBPSS

Dug životni vijek i neusporediva sposobnost.

Ugradni plinski roštilj Napoleon BIG32RBPSS serije 700 s zadnjim infracrvenim plamenikom pruža visokokvalitetno pečenje na roštilju kakvo ste očekivali od Napoleonovih plinskih roštilja. Ovo je roštilj koji vam predstavlja idealnu kuhinju za sve godišnje doba.

Konstrukcija od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika (morskog razreda) osigurava eleganciju i dug vijek trajanja te neusporedivu izvedbu. Rešetke debljine 9 mm od nehrđajućeg čelika skoro da ne zahtijevaju održavanje i pružaju ikonični uzorak WAVE™.

Za preciznu kontrolu temperature brine termometar ACCU-PROBE™ koji vam omogućuje lako pečenje, dimljenje i prženje na roštilju. Sustav za paljenje JETFIRE™ brzo pali plamenike. Uživajte u ambijentu i sigurnosti, upravljački gumbi SAFETYGLOW™ svijetle prekrasno plavo, a gorionici zasvijetle crveno kada su upaljeni. Ugradni plinski roštilj serije 700 s širinom od 32 inča posebno je dizajniran za jednostavnu ugradnju s ugrađenom oblogom i duljim električnim kabelom bez ograničenja glede dizajna i funkcionalnosti pri montaži.

Tehnički shema ugradbenog roštilja BIG32RBPSS.

Uvjete jamstva možete pronaći OVDJE.

Video prezentacija proizvođača:

https://www.youtube.com/watch?v=gIG_w4_Bu1I

  • Težina:80,96 kg
  • Dimenzija:D x V x Š: 70,10 cm x 61,2 cm (85,80 cm s otvorenim poklopcem) x 85,10 cm
  • Dimenzije kuhalnih površin:74,90 cm x 45,70 cm
  • Garancija:Doživotno ograničeno jamstvo

BUDI OBAVIJEŠTEN O NOVOSTIMA