UGRADBENI PLINSKI ROŠTILJ BIG38RBPSS

Besprijekoran dodatak vašem vanjskom prostoru.

Napoleon BIG38RBPSS serije 700 ugrađeni plinski roštilj s infracrvenim stražnjim plamenikom besprijekoran je dodatak vašem prilagođenom vanjskom prostoru za roštiljanje. Precizno kontrolirajte temperaturu za pečenje, dimljenje i roštiljanje, temperaturna sonda ACCU-PROBE™ zna gdje su sva slatka mjesta.

 

Roštilj se može zapaliti jednom rukom pomoću tipki za upravljanje i SAFETYGLOW™ tehnologije, koja pruža atmosferu i sigurnost, svijetli lijepom plavom bojom i postaje crvena kada su plamenici u uporabi. Sustav paljenja JETFIRE™ trenutno se pali mlazom plamena i križa s drugim plamenicima. Najkvalitetnija konstrukcija od nehrđajućeg čelika osigurava eleganciju, dugovječnost i neusporedivu izvedbu.

 

Rešetke od nehrđajućeg čelika debljine 9 mm praktički ne zahtijevaju održavanje i pružaju legendarne WAVE™ gusjenice. Ugradbeni plinski roštilj serije BIG38RBPSS 700 posebno je dizajniran za jednostavnu ugradnju, dizajn i funkcionalnost bez ograničavanja ugradnje, s integriranom oblogom i dužim električnim ožičenjem.

Tehnički shema ugradbenog roštilja BIG38RBPSS.

Uvjete jamstva možete pronaći OVDJE.

Video prezentacija proizvođača:

https://www.youtube.com/watch?v=gIG_w4_Bu1I

  • Težina:91,62 kg
  • Dimenzija:D x V x Š: 70,10 cm x 61,20 cm (86 cm) x 100,30 cm
  • Dimenzije kuhalnih površin:90 cm x 45 cm
  • Garancija:Doživotno ograničeno jamstvo

BUDI OBAVIJEŠTEN O NOVOSTIMA