Plinski roštilj Freestyle F425SB

Pali se sustavom trenutnog paljenja JETFIRE.

Freestyle F425SB je kompaktan roštilj s vrhunskim karakteristikama i nenadmašnom vrijednošću.

Konstrukcija je od prašno bojanog čelika, poklopac i prednji dio od kvalitetnog emajliranog čelika. Gril komora je izrađena od lijevanog aluminija, što osigurava otpornost na visoke temperature i stabilnost. Četiri visokokvalitetna plamenika od nehrđajućeg čelika osiguravaju ujednačenu temperaturu.

Poklopac roštilja ima ugrađen termometar ACCU PROBE™ za precizno praćenje temperature tijekom pečenja. Površina za pečenje je opremljena WAVE™ lite rešetkama od lijevanog željeza.

JET FIRE ignition™ omogućuje jednostavno, odvojeno paljenje plamenika. Freestyle ima velike robusne kotače koji vam omogućuju jednostavno dovođenje roštilja na željeno mjesto na zahtjevnom terenu. Ugradite plinsku bocu sa stražnje strane, što olakšava instalaciju.

Obje bočne police za roštilj prikladne su za spremanje posuđa, pribora ili drugih stvari koje su nam potrebne tijekom pečenja. Na lijevoj polici nalazimo plinski plamenik pogodan za kuhanje kave, povrća i ostalih delicija. Tu je i praktičan otvarač za brzo i jednostavno otvaranje vašeg omiljenog pića.

4 gorilniki v skupni moči 15 kW

3 gorilniki iz nerjavečega jekla

1 stranski plinski gorilnik 3kW

Uvjete jamstva možete pronaći OVDJE.

Video prezentacija proizvođača: OVDJE.

  • Težina:49,09 kg
  • Dimenzija:124 cm x 64 cm x 116 cm
  • Dimenzije kuhalnih površin:Glavna kuhalna površina: 51 cm x 45 cm; Bočni plamenik: Ø 20 cm
  • Garancija:10 godišnje ograničeno jamstvo

BUDI OBAVIJEŠTEN O NOVOSTIMA