PREMIUM PIZZA KAMEN 70084

Pri izradi pizze dobivate kvalitetne rezultate.

Vrhunski kamen za picu Napoleon je idealan za roštilj i pečenje, čak i u pećnici. Porozni kamen učinkovito odvaja vlagu iz korice vaše pice, kolača i kruha, što rezultira hrskavim i prozračnim proizvodima. Kamen je prirodni provodnik topline i ravnomjerno raspoređuje toplinu. S ovim kamenom za pečenje možete osigurati da se vaš roštilj ili pećnica ravnomjerno zagriju, povećavajući tako učinkovitost pri pečenju.

Prirodna površina ne zadržava mirise i okuse, pa stoga pizza od češnjaka prošlog tjedna neće utjecati na okus domaćih medenih keksa ovog tjedna. Baš kao i vaša omiljena lijevana tava, ovaj kamen će se s vremenom "začiniti", stvarajući površinu koja sprječava prianjanje i time postaje učinkovitiji. Preporučujemo da vrhunski kamen za picu operete ručno toplom vodom kada se potpuno ohladi. Izbjegavajte korištenje sapuna i grubog čišćenja.

Prednosti proizvoda:

Postižete restoranske kvalitete rezultate prilikom pripreme pice. Porozni kamen zadržava toplinu i ravnomjerno je raspoređuje, što omogućava uklanjanje vlage za mekani i hrskavi vanjski sloj.

Ne samo za picu, ovaj vrhunski kamen za picu je idealan za kruh, deserte, predjela i kekse jer pomaže osigurati ravnomjernu toplinu tijekom roštiljanja ili pečenja u pećnici.

Preporučujemo da kamen za picu prethodno zagrijete u pećnici ili na roštilju prije pečenja i da se potpuno ohladi prije nego ga izvadite iz pećnice ili roštilja.

Dimenzije: 46,5 x 29 x 1 cm

    BUDI OBAVIJEŠTEN O NOVOSTIMA